Hubová polievka bohatá na bielkoviny

Hubová polievka bohatá na bielkoviny

„Nízkokalorická polievka bohatá na bielkoviny, ktorá zasýti a dodá energiu. Využiješ ju ako rýchlu pomoc, keď popri práci nemáš čas jesť, a takisto je vhodná pri chudnutí.“

Chutné koláčiky, kopa zemiakového šalátu, k tomu niečo vyprážané, prípadne presladené kalorické nápoje. K tomu vysedávanie pred televíznou obrazovkou, v lepšom prípade prechádzka v prírode. Takto možno vyzerali sviatky vo viacerých domácnostiach. Pre ľudí z gastronómie však skončilo obdobie vianočných večierkov, štefanských zábav a silvestrovských osláv strávených v práci.

Bez ohľadu na to, či potrebuješ po Vianociach schudnúť alebo si ani nemal/a čas poriadne sa najesť, skús do svojho jedálnička zahrnúť niečo nízkokalorické, avšak s bohatou výživovou hodnotou, čo Ti dodá potrebné živiny, vitamíny a minerálne látky.

Ak patríš k tej skupine, ktorá chce schudnúť, snaž sa konzumovať pokrmy, ktoré zasýtia na dlhú dobu a nespôsobujú nutkanie „niečo si zahryznúť“, lebo potom to skončí tak, že v priebehu dňa stratíš kontrolu nad prijatými kalóriami a máš pocit, že nič neješ a len priberáš. Dôležitý je tiež pohyb, čo v kuchyni a pri obsluhe určite máš, a takisto dostatok spánku.

Tak, ako aj pri učení nemčiny, tak aj pri redukovaní hmotnosti platí pravidlo – daj si reálne ciele. Znamená to, že keď máš na obed zvyčajne dva rezne, k tomu kopu hranoliek a odrazu sa rozhodneš jesť iba zeleninové šaláty, zrejme vydržíš len veľmi krátko. Podobne, ako kebyže chceš zvládnuť celý online kurz nemčiny pre kuchárov, resp. online kurz nemčiny pre čašníkov za týždeň. Lepšie výsledky dosiahneš, ak si pozrieš každý deň jedno video. Začni teda aj pri zmene stravovania postupne napríklad tým, že vynecháš vyprážané jedlá. Bude to pre organizmus a chuťové bunky menej drastický skok. A to nielen v prípade, ak chceš schudnúť, ale tiež v prípade, že sa chceš stravovať zdravo.

Veľmi dôležitá je totiž pravidelná strava. V čase obedov zamestnanci gastro prevádzok síce nemajú čas v pokoji si sadnúť a najesť sa, môžeš však vyskúšať praktickú polievku, ktorá má vysoký obsah bielkovín, vitamínov, minerálnych látok a je zdrojom vlákniny. Stačí zmiešať odmerku prášku s mliekom, zohriať a máš rýchly a zdravý obed. Polievka s hubovou príchuťou bola vytvorená odborníkmi na zdravú výživu, ľahko sa pripravuje, pomáha udržať pocit sýtosti a odolať pokušeniu nezdravých jedál. Je vhodná, keď chceš schudnúť a mať dostatok energie, a tiež vtedy, keď nemáš čas poriadne sa najesť, chceš však zdravé a výživné jedlo, ktoré Ti zabezpečí dostatok energie a pocit sýtosti.

Ak by Ti viac chutila špargľová polievka, vyskúšaj desiatovú polievku bohatú na bielkoviny.

Pri registrácii a zapojení sa do vernostného programu je každé 4. balenie zadarmo.

Hubová polievka

Špargľová polievka