Výhody poradenstva počas online kurzu

Výhody poradenstva počas online kurzu

Boli ste už niekedy na nejakom kurze? Mohol to byť prezenčný kurz, kedy ste prišli niekam na určitú hodinu, počúvali ste prednášajúceho, možno ste sa zapojili a po skončení ste s dobrým pocitom, že ste sa niečo naučili odišli.

Ak ste boli náhodou na jazykovom kurze, pravdepodobne ste tam chodili pravidelne počas určitej doby. Predpokladám tiež, že ste si na začiatku každej hodiny zopakovali učivo z predchádzajúcej lekcie. Veľmi dôležitá otázka: Koľko času ste učeniu venovali doma, potom ako ste z hodiny prišli, alebo v deň, keď ste kurz nemali?

Cieľom každého kurzu je odovzdať vedomosti, naučiť niečo. Online kurz má výhodu v tom, že sa ho zúčastníte z pohodlia domova online. Nikto vám však vedomosti do hlavy nenaleje len tak, treba vynaložiť aj trochu snahy a úsilia. Možno som vás sklamala, ale nebojte sa, nič nie je stratené.

Metódu, ako vedomosti získať bez toho, aby sme preto niečo spravili, zatiaľ síce nikto nevymyslel, no ak sa chcete cudzí jazyk naučiť naozaj efektívne a chýba vám sebadisciplína, nemáte čas chodiť na jazykové kurzy, zvlášť ak pracujete v gastronómii, kde je pracovná doba do neskorých večerných hodín, alebo by ste uvítali individuálny prístup, online koučing je pre vás vhodným riešením. Súhlasíte?

Online kurz vám zabezpečí možnosť učiť sa z ľubovoľného miesta, kde máte pripojenie k internetu, v akomkoľvek čase. V online kurze máte prístup k videám, alebo materiálom, kde je vysvetlený určitý problém, napríklad gramatika nemeckého jazyka, alebo prehľad často používaných fráz v gastronómii.

Čo však v prípade ak niečomu nerozumiete, niečo vám nie je jasné, potrebujete s niečím poradiť, alebo máte k vysvetľovanému problému dodatočné otázky? Takisto, čo ak postupne strácate motiváciu, odkladáte kurz na neskôr a postupne máte pocit, že ste zbytočne vyhodili peniaze?

Výhodou poradenského programu je podpora zo strany kouča, ktorý s vami podľa dohody konzultuje nejasnosti, poradí vám ako je vhodné pri učení postupovať a vedie vás na ceste k splneniu cieľa, ktorý ste si na začiatku stanovili.

Kúpiť online kurz ◄           ► Poradenský program