Online podnikanie v oblasti gastronómie

Online podnikanie v oblasti gastronómie

Celý svet je čoraz viac online, a to dokonca i v odvetviach, kde by ste to možno neočakávali. Samozrejme, človek sa nenaje cez obrazovku počítača, no čoraz viac rozšíreným sa stáva rozvoz jedla, ktoré si zákazník objedná cez online formulár, alebo telefonicky. Toto je jedna z možností rozvíjajúceho sa online podnikania v oblasti gastronómie. Pomáha prežiť majiteľom podnikov a prácu zabezpečuje najmä kuchárom a šoférom.

Čo môžu robiť čašníci? Obsluhovať online sa jednoducho nedá, môžete však začať s online podnikaním v tom, v čom ste dobrí. Buďte kreatívni! Vaši zákazníci určite ocenia zmenu, hlavne keď musia väčšinu času tráviť doma. Môžete robiť online vysielania a učiť ľudí ako si môžu slávnostne prestrieť stôl aj pre menší počet ľudí, ak chcú oslavovať v kruhu najbližšej rodiny narodeniny, narodenie dieťaťa... Pretože kolobeh života sa nezastavil, iba sa zmenilo to, na čo sme boli zvyknutí.

Ešte jednoduchšie to majú barmani. Môžete pomáhať ľuďom tým, že ich naučíte, ako si namiešajú nápoje doma. Môžete im ukázať základné pomôcky, ktoré budú potrebovať, vysvetliť rozdelenie miešaných nápojov a potom v praxi ukázať jednotlivé receptúry. Ak si kladiete otázku, či sa na tom dá zarobiť, odpoveď znie ÁNO. Dokonca viacerými spôsobmi. Inventár môžete sami prostredníctvom e-shopu, alebo dokonca už aj prostredníctvom sociálnych sietí predávať, môžete získať províziu za odporúčanie, alebo vytvoriť prémiový obsah, ktorý budú zákazníci ochotní kúpiť.

Dlho som uvažovala nad podnikaním a nevedela som ako na to. Možno vás nápady o možnostiach online podnikania v oblasti gastronómie zaujali a tiež neviete ako na to. Nie som odborník na to, čo všetko je potrebné pri online podnikaní, poradím vám preto radšej kurz, ktorý som absolvovala ja. Je vhodný pre úplných začiatočníkov v podnikaní, ale tiež pre ľudí, ktorí už podnikajú a chcú zlepšiť alebo prejsť na online formu podnikania.

Po kliknutí na odkaz budete presmerovaní na kalendár, kde si vyberte čas, ktorý vám najviac vyhovuje na úvodný telefonát. Zuzana, ktorá je autorkou spomínaného koučingu, sa zameriava na kvalitu a dosahovanie výsledkov, preto s každým záujemcom najskôr konzultuje možnosti, ako by mohla pomôcť.

Tu kliknite → https://rozhovor-so-zuzanou-mn.youcanbook.me

Držím palce, aby sa vám darilo 😊