Ako zlepšiť svoju pozíciu na trhu práce

Ako zlepšiť svoju pozíciu na trhu práce

Ak teraz rozmýšľaš nad tým, ako dosiahnuť, aby si vo svojej profesii v oblasti gastronómie zarobil viac, máš niekoľko možností, podľa toho, aká je teraz tvoja východisková situácia.

• nájsť luxusnejšiu reštauráciu ako je tá, v ktorej pracuješ teraz

• dostať sa na vedúcu pozíciu

• pracovať v zahraničí

A samozrejme v prípade, že prácu nemáš, tvojou snahou je zrejme získať zdroj príjmu.

Páčilo by sa ti nájsť si dobre platenú prácu? Páčilo by sa ti, keby som ti s tým pomohla?

Odporučiť ti môžem online videá nemeckého jazyka pre čašníkov alebo kuchárov (kúpiť – tu), ktoré môžeš študovať samostatne ak si trúfaš. Ak chceš niekoho, kto ti poradí ak si s niečím nebudeš vedieť dať rady a zišla by sa ti aj konverzácia, odporúčam skôr poradenský program nemeckého jazyka pre odbor gastronómie. Vyplň krátky dotazník a zisti, či je táto možnosť pre teba tá správna voľba.

Prihlás sa do poradenského programu

Nemôžem ti síce garantovať, že po absolvovaní poradenského programu ihneď získaš lukratívny job, sľúbiť ti však môžem hodnotné online videá, reálne využitie poradenského programu v praxi a podporu pri zvládaní ťažkostí s pochopením nemčiny počas doby trvania programu.

Znalosť anglického jazyka sa v súčasnej dobe považuje už za samozrejmosť. Ako sa teda odlíšiť od konkurencie? Hlavne v službách je obrovskou výhodou znalosť cudzích jazykov a komunikácia so zákazníkom. Aké sú výhody dorozumenia sa v nemčine?

• Vieš sa dohovoriť s nemecky hovoriacimi zákazníkmi na Slovensku a tým zvýšiš svoju zaujímavosť

• Môžeš sa uchádzať o niektorú z pracovných ponúk v oblasti gastronómie v nemecky hovoriacej krajine, kde je veľký záujem o zamestnancov (aj zo zahraničia) v letnej aj v zimnej sezóne.

Prihlás sa do poradenského programu

Investujte do vzdelania raz a profitujte z toho dlhodobo. Videá sú online, takže k nim máte prístup kedykoľvek máte na učenie chuť a čas. Či už si prácu hľadáte, chcete zlepšiť svoju pozíciu na domácom trhu, alebo je vašou motiváciou uplatniť sa v oblasti gastronómie v Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku, nemecký jazyk má pre vás jasné a konkrétne využitie po skončení programu.